Hoe werkt UiC virtual spinning

Het UiC concept is een totaalpakket voor het geven van groepslessen met video tot het aanbieden van virtuele lessen als er geen instructeur aanwezig is. Met UiC haal je een uniek en onderscheidend programma binnen op het gebied van (virtuele) indoor cycling. Het UiC programma bestaat uit drie onderdelen:

  • UiC RAW Tabata/HIIT
  • UiC PRO groepslessen
  • UiC virtual spinning

De drie UiC pakketen zijn ook apart van elkaar aan te schaffen. Voor de opstartfase kan dit kosten besparen maar met de mogelijkheid om na de opstartfase dit gemakkelijk uit te bouwen voor een full-service beleving.

UiC virtual spinning media player

Mediaspeler boordevol trainingsmateriaal  

Alle UiC trainingen worden geleverd op een mediaspeler. Deze is bij ontvangst volledig gebruiksklaar. Binnen een paar minuten installeer je de UiC mediaspeler eenvoudig zelf op je televisie of beamer. We sturen een handleiding mee om het nog makkelijker te maken. Voor een ultieme fietsbeleving sluit je de speler bij voorkeur aan op een groot scherm of meerdere schermen en een bijpassend geluidssysteem. Na installatie kun je meteen aan de slag en start je eenvoudig een virtueel programma op. Per training is het mogelijk om een ander video te kijken. Hierdoor zit je niet gebonden aan één video die eens in de 6 weken wordt vernieuwd.

Handige hotspot laat leden zelf kiezen 

De UiC mediaspeler heeft een praktische eigen hotspot die volledig los staat van het netwerk van de fitnessclub. Hierdoor kunnen leden met hun smartphone of tablet gemakkelijk zelf lessen kiezen. Het is uiteraard ook mogelijk de lessen te selecteren met de meegeleverde afstandsbediening. Een eigen hotsport zorgt ervoor dat het bestaande netwerk van de sportschool niet wordt overbelast.

Benieuwd naar hoe UiC virtual spinning precies werkt? Bekijk deze video!

Vragen? Neem contact met ons op

Contact

UiCycling
Kattegat 32-3
9723 JP Groningen

06 28 62 18 71