UiC Pro live groepslessen met video

Is jouw fitnessclub toe aan een nieuwe prikkel op het gebied van indoor cycling? Wil je onderscheidend zijn, nieuwe doelgroepen aantrekken, drukkere lessen en meer leden? Start met het aanbieden van UiC Pro groepslessen.

Met dit UiC trainingsprogramma ervaren jouw leden het ultieme fietsgevoel. Echte bergen beklimmen, maar dan gewoon in de sportschool: gemakkelijk en laagdrempelig. Met behulp van levensecht videomateriaal bied je met UiC Pro een effectieve en unieke indoor cycling ervaring. De groepslessen zijn een bewezen manier voor het aanboren van enthousiasme, motivatie, resultaat en beleving. Precies dat, waar jouw leden naar op zoek zijn. Bovendien levert het aanbieden van dit programma indrukwekkende bedrijfsresultaten op.

UiC pro groepslessen met live video

Col d’ Izoard, Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d’Huez…

Het zijn allemaal bergen die in volledig HD voorbijkomen in de programma’s van UiC. De lessen zijn op een bijzondere dynamische wijze gefilmd, waardoor er een optimale buiten beleving ontstaat. Alsof je daadwerkelijk bezig bent met het beklimmen van de Mont Ventoux. Om de ervaring helemaal compleet te maken neemt de groepslesinstructeur deelnemers mee in een gevecht met een virtuele tegenstander. Zo wordt iedere les uitdagend en worden de fietsers geprikkeld om als eerste boven te komen.

50 min en 30 min

Er zijn twee varianten groepslessen, namelijk een les van 30 minuten en een les van 50 minuten. Dit biedt mogelijkheden voor verschillende typen sporters. Heeft iemand bijvoorbeeld weinig tijd om te trainen of ligt de voorkeur bij een gecombineerde training? Dan biedt de fietsles van 30 minuten uitkomst.

Elke zes weken een nieuwe video

UiC Pro biedt voortdurend nieuwe lessen. Elk kwartaal komt er nieuw lesmateriaal uit. Dit zorgt telkens voor een nieuwe uitdaging bij deelnemers en instructeurs. De videolessen zijn opgebouwd als tempotraining waarbij je langer op een constant vermogen fietst. Deelnemers verbranden zo meer calorieën, kunnen buiten harder fietsen en beginners houden een les beter vol. Daarnaast wordt de les ervaren als een plezierige beleving die iedere keer weer opnieuw prikkelt en stimuleert.

UiC groepslessen virtueel buiten fietsen in de sportschool

Verhoog het niveau van je instructeur

Bij UiC worden instructeurs van een sportschool opgeleid tot UiC coach. Een groepslesinstructeur leert tijdens zo’n training om sterker te coachen op beleving en fietsgevoel, zodat er meer aansluiting gevonden wordt bij de deelnemer. De deelnemer merkt dit en voelt dat er beter gecoacht wordt. De opleiding bestaat uit een in-house opleiding bij jullie op de sportschool. Iedere instructeur kan hieraan deelnemen.

Een handig element van deze manier van trainen is dat de UiC Pro video tegelijk de choreografie is. Daardoor heeft een groepslesinstructeur meer tijd en rust om deelnemers, ook individueel, op een juiste manier te coachen. UiC geeft dus niet alleen een ultieme fietservaring, maar zorgt ook voor een uiterst effectieve sportsensatie.

Voordelen van UiC Pro

 • Meer nieuwe leden
 • Aantrekken van nieuwe doelgroepen
 • Binnenhalen van buitenfietsers
 • Onderscheidend
 • Ultieme fietsbeleving
 • Verfrissend voor instructeurs
 • Meer ruimte voor coaching
 • Combineren met UiC Virtual Spinning en UiC Raw

 

 

Wat kost het?

Om de trainingen te geven heb je drie dingen nodig: een beeldscherm, geluidsinstallatie en de UiC Mediaplayer. Dit unieke programma bestaat uit 9 trainingsprotocollen. Een protocol gaat uit van minimaal twee trainingen per week gedurende acht weken. Je hebt hiermee een compleet trainingsprogramma voor meer dan 14 maanden in handen!
UiC werkt met 3 pakketten waardoor je alleen datgene kiest, dat voor jouw sportschool en budget relevant is.

 • Live pakket / starterpakket – Dit is de goedkoopste oplossing om gebruik te maken van UiC. Wanneer je bijvoorbeeld in de startfase zit, kun je toch gebruik maken van 15 lessen.
 • Basic pakket – Binnen het UiC basic pakket beschik je over 34 lessen die je kan draaien.
 • Pro pakket – hierbij kan je onbeperkt gebruik maken van alle UiC lessen. Daarnaast heb je ook de beschikking over groepslessen.

 

Wil je meer weten over de kosten van het account? Neem dan contact met ons op. 


Vragen? neem contact op

 

Contact

UiCycling
Kattegat 32-3
9723 JP Groningen

06 28 62 18 71