UiC Tabata/Hiit spinning trainingen met virtuele video

UiC RAW is een nieuwe, unieke trainingsmethode waarbij de spinningfiets als tool wordt gebruikt. Met UiC RAW doe je in minder dan 20 minuten een complete en effectieve cardio work-out. De methode werkt als een Tabata-timer. Tabata is een korte en hele effectieve trainingsmethode waarbij een oefening in series van 8 worden uitgevoerd. Hierbij duurt een oefening bijvoorbeeld 10 seconden en is de rust 5 seconden. UiC beschikt over verschillende video’s waarin de tijden verschillen voor een optimaal resultaat. Tijdens de oefening ga je maximaal. Tabata is ontstaan vanuit de High Intensity Interval Training (HIIT).  Deze workout is een korte en effectieve work-out op de fiets.

UiC RAW! , weinig tijd, snel resultaat

De UiC RAW groepsles is geschikt voor een brede doelgroep die willen cardio willen doen en in korte tijd snel resultaat willen. Deze groepsles kan gegeven worden door alle fitness- en groepslesinstructeurs. Zo is er altijd een instructeur beschikbaar en hangt een les niet af van één persoon.
Deze HIIT training is vanwege de korte tijdsduur ook gemakkelijk in te passen in andere programma’s bijvoorbeeld bij een vriendenclub die ook andere trainingen doen.

Na een korte onlinegebruikerstraining kunnen de instructeurs met het programma aan de slag.

Wat is UiC RAW?

UiC RAW is een High Intensity Interval Training die werkt als een Tabata-timer. Het concept bestaat uit verschillende programma’s van in totaal 15 tot 20 minuten. Tijdens de lessen worden staande sprints met veel weerstand afgewisseld met korte periodes van rust. Door de geluidssignalen en de tabata timer creeërt dit programma de ultieme HIIT work-out op de fiets. Ontdek RAW nu!

De voordelen

  • Elke fitness- en groepslesinstructeur kan de training geven
  • Extra work-out, minimale investering
  • Kort, efficiënt en effectief
  • Makkelijk in te passen in bestaand lesrooster
  • Een supercool alternatief voor het buikspierkwartier
  • Eeen instructeur met bijvoorbeeld een armblessure kan deze training alsnog geven

 

UiC Raw tabata/Hiit

Wat kost het?

Om de trainingen te geven heb je drie dingen nodig: een beeldscherm, geluidsinstallatie en de UiC Mediaplayer. Dit unieke programma bestaat uit 9 trainingsprotocollen. Een protocol gaat uit van minimaal twee trainingen per week gedurende acht weken. Je hebt hiermee een compleet trainingsprogramma voor meer dan 14 maanden in handen!
UiC werkt met 3 pakketten waardoor je alleen datgene kiest, dat voor jouw sportschool en budget relevant is.

  • Live pakket / starterpakket – Dit is de goedkoopste oplossing om gebruik te maken van UiC. Wanneer je bijvoorbeeld in de startfase zit, kun je toch gebruik maken van 15 lessen.
  • Basic pakket – Binnen het UiC basic pakket beschik je over 34 lessen die je kan draaien.
  • Pro pakket – hierbij kan je onbeperkt gebruik maken van alle UiC lessen. Daarnaast heb je ook de beschikking over groepslessen.

Wil je meer weten over de kosten van het account? Neem dan contact met ons op. 

 

Vragen? neem contact op

Contact

UiCycling
Kattegat 32-3
9723 JP Groningen

06 28 62 18 71