UiC virtuele groepsles

UiC VIRTUAL SPINNING Meer rendement door virtuele groepslessen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het UiC Virtual concept geeft je leden een dynamische en levensechte fietservaring.

Coll d’ Izoard, Stelvio, Mont Ventoux en Alpe d’Huez… Het zijn allemaal bergen die in volledig HD voorbijkomen in de UiC virtuele groepslessen. De lessen zijn op een bijzondere dynamische wijze gefilmd, waardoor er een echte beleving ontstaat. Om de ervaring compleet te maken is er sprake van een virtuele coach en een tegenstander. Zo worden de lessen uitdagend en wordt de fietser geprikkeld om als eerste boven te komen en de tegenstander te verslaan.

Virtuele groepslessen voor de sportschool

UiC virtuele groepsles

De voordelen van virtuele groepslessen zijn:

  • 24/7 de mogelijkheid om groepslessen te geven
  • Voller lesprogramma
  • Mogelijkheid bij doorsporten wanneer dit buiten vanwege weersomstandigheden niet lukt
  • Stevige intervalblokken die je niet in het openbaar verkeer kan doen
  • Een extra trigger voor motivatie van leden
  • Een sociale bezigheid met mede sporters

 

Mediaplayer boordevol trainingsmatriaal

Alle UiC trainingen worden geleverd op een speciale UiC mediaspeler. Deze is bij ontvangst volledig gebruiksklaar. Binnen een paar minuten installeer je de UiC mediaspeler eenvoudig zelf op je televisie of beamer. We sturen een handleiding mee om het nog makkelijker te maken. Voor een ultieme fietsbeleving sluit je de speler bij voorkeur aan op een groot scherm, meerdere schermen en een bijpassend geluidssysteem. Na installatie kun je meteen aan de slag en start je eenvoudig een virtuele groepsles op. Per training is het mogelijk om een ander video te kijken. Hierdoor zit je niet gebonden aan één video die eens in de 6 weken wordt vernieuwd.
Lukt het aansluiten niet, zie je er tegenop of heb je er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem: UiC kan de montage ook voor je verzorgen.

Handige mobiele hotspot

Handige hotspot laat leden zelf kiezen

De UiC mediaspeler heeft een praktische eigen hotspot die volledig los staat van het netwerk van de fitnessclub. Hierdoor kunnen leden met hun smartphone of tablet gemakkelijk zelf lessen kiezen. Het is uiteraard ook mogelijk de lessen te selecteren met de meegeleverde afstandsbediening. Een eigen hotsport zorgt ervoor dat het bestaande netwerk van de sportschool niet wordt overbelast.

 

Welke spinningfiets?

Bij het aanschaffen van het UiC programma, is het van belang dat een sportschool in het bezit is van spinningfietsen. Welke spinningfiets dit precies is, maakt niet zoveel uit. Het enige wat hierbij van belang is, is dat een fiets beschikt over een ‘weerstands’ knop. Dit houdt in dat een lid zelf zijn of haar weerstand kan aanpassen middels een draaiknop. Een fietsenstandaard als bijvoorbeeld een Wahoo kickr, Tacx of Elite volstaat ook. Heb je vragen of jullie fietsen geschikt zijn? Neem dan even contact met ons op.

Een kijkje achter de schermen over hoe we de virtuele groepslessen van UiC maken? Kijk dan hier.

Wat kost het?

Om de trainingen te geven heb je drie dingen nodig: een beeldscherm, geluidsinstallatie en de UiC Mediaplayer. Dit unieke programma bestaat uit 9 trainingsprotocollen. Een protocol gaat uit van minimaal twee trainingen per week gedurende acht weken. Je hebt hiermee een compleet trainingsprogramma voor meer dan 14 maanden in handen!

UiC werkt met 3 pakketten waardoor je alleen datgene kiest, dat voor jouw sportschool en budget relevant is.

  • Live pakket / starterpakket – Dit is de goedkoopste oplossing om gebruik te maken van UiC. Wanneer je bijvoorbeeld in de startfase zit, kun je toch gebruik maken van 15 lessen.
  • Basic pakket – Binnen het UiC basic pakket beschik je over 34 lessen die je kan draaien.
  • Pro pakket – hierbij kan je onbeperkt gebruik maken van alle UiC lessen. Daarnaast heb je ook de beschikking over groepslessen.

Wil je meer weten over de kosten van het account? Neem dan contact met ons op.

Vragen? neem contact op

Contact

UiCycling
Kattegat 32-3
9723 JP Groningen

06 28 62 18 71